ROOTS

WOODS is een restaurant op historische locatie. Ons comfortabele restaurantgebouw was vroeger een droogloods voor het hout van zaagmolen de Heesterboom. 

OVER ONS

Welkom bij WOODS. Waar sferen, geuren en smaken je trakteren op een warm onthaal. Hier proef je een uiteenlopende serie compacte betaalbare gerechten waarmee je zelf de smaak van je avond samenstelt. Laat je de keuze liever over aan onze expert? Kies dan voor de selectie van de chef.

WOODS is er voor iedere gelegenheid. Voor een gezellige lunch met vrienden of een luxe diner met zakenrelaties. Voor bootjes die aanleggen op een zomerse avond of voor levensgenieters die de winterkou willen verruilen voor een warm welkom.

WOODS is een restaurant op historische locatie. Ons comfortabele restaurantgebouw was vroeger een droogloods voor het hout van zaagmolen de Heesterboom. Grote boomstammen werden bijeengebonden als houtvlotten over de Oude Rijn aangevoerd en via de helling naast ons terras de molen in gesleept om tot planken gezaagd te worden. Het gezaagde hout werd aan de wind gedroogd in een open droogloods.

WOODS IS ER VOOR IEDEREEN.

RONALD

“Heerlijk restaurant met mooie gerechten op een schitterende locatie. Gerechten met klassieke smaken met een twist. Gastheren hadden veel kennis en zijn zeer klantvriendelijk.”