ARRANGEMENTEN

WOODS zorgt graag voor een totale beleving en biedt daarom verschillende, wisselende, arrangementen aan. Klik op een van de onderstaande arrangementen voor meer informatie.
BRUILOFT

WOODS IS BENOEMD TOT “HUIS DER GEMEENTE”

De dag van je leven wil je natuurlijk doorbrengen op een top locatie! Woods is z’n locatie waar we ook nog eens al deze facetten kunnen bieden.

Van de ceremonie, receptie, lunch of diner tot de party met live muziek of DJ. We helpen jullie graag bij het uitwerken van de ideeën en vullen graag aan waar nodig zodat het geheel speciaal wordt en bij jullie past. Zeg nou zelf wat is er leuker om na afloop van het feest letterlijk in het huwelijksbootje te stappen terwijl jullie gasten je staan uit te zwaaien!

eat@restaurantwoods.nl / 071-5222225

LUNCH of DINER

Kom je met een groter gezelschap bij Woods lunchen of dineren? (meer dan 6 personen) In dit geval spreken we graag vooraf een mooi menu met je af.  We stellen in samenspraak met onze Chef een  4 of 5 gangen menu samen voor diner en een 3 of 4 gangen menu onder lunch tijd. Uitzonderingen die nodig zijn zoals glutenvrij of geen vis maar ook vegetarisch daar komen andere gerechten voor in de plaats. Vul het formulier op deze pagina volledig in en wij zorgen spoedig voor een passend menuvoorstel. 

 

BBQ ARRANGEMENT

Deze BBQ wordt onder leiding van een ervaren Big Green Egg grillmaster verzorgt. Gedurende deze BBQ mag je de helpende hand bieden bij het preparen van de diverse gerechtjes en vragen stellen over het gebruik van deze veelzijdige BBQ.

– Uitsluitend op reservering

– Minimaal aantal deelnemers 25 personen

– BBQ kan alleen buiten worden georganseerd!

(geen mogelijkheid om naar binnen te gaan) (kosteloos annuleren ivm slecht weer max.24 uur voor aanvang)

Wat kan je zoal verwachten….(vijf gerechtjes in arrangement)

– Dun gesneden Noorse zalm gerookte op red cederhout

– Spies tonijn met smokey bbq saus

– Saté met atjar krokante uitjes en Thaise pindasaus

– Gepoft bietjes met zeezout en olijfolie, asperges, bosui en salsa verde

– Livar kloostervarken (speklap de luxe) met yakitori en bulgur

– Iberico wangetjes gelakt met whiskey, honing en tijm

– Gemarineerde ribs (sticky fingers) met relish en aioli

– Broodje runderburger augurk ijsbergsla

– Black tiger piri piri

En toe aardbeien Romanoff

Wat nog meer………

Buiten deze gerechtjes om is er brood met gezouten boter aanwezig

Is er ook wat te drinken bij dit lekkers…….

Dit arrangement duurt 2,5 uur. In die tijd mag er onbeperkt drank worden genuttigd uit het volgende

drankenarrangement: (dranken liggen koel in zinken teilen waarbij glaswerk is geplaatst)(zelf bediening)

– Bier & 0.0

– Witte / rode / rosé wijn

– Cola / cola light

– Jus d’ orange

– mineraalwater (plat en bruisend)

Prijs inclusief vijf gerechtjes en 2,5 uur drank € 49,50 per persoon All-in

MOLEN DE HEESTERBOOM

De Heesterboom is sinds 1804 in gebruik als zaagmolen en maar liefst vijf generaties (137 jaar) in bezit geweest van de familie Noordman.

In januari 1993 heeft stichting houtzaagmolen de Heesterboom het bezit overgenomen en zorgen nu voor dit prachtige erfgoed. Houtzaagmolen de Heesterboom kan alleen draaien en zagen door de inzet van vrijwillige molenaars. Deze molenaars hebben daarvoor een opleiding gevolgd bij het Gilde van Vrijwillige Molenaars.

Doe een stap terug in de tijd en bewonder deze prachtige molen. Je wordt ontvangen in Woods voor een aperitief (30 minuten) waarna je onder begeleiding de molen bezichtigd. Compleet arrangement inclusief aperitief (bier/wijn of frisdrank) en een rondleiding door molen de Heesterboom € 15,- bij 20 deelnemers. Tijdsduur 1 uur

Dit arrangement reserveren? Neem contact op met Restaurant Woods. Het is mogelijk om het arrangement uit te breiden en aan te passen aan je wensen.

AANMELDEN

WOODS IS ER VOOR IEDEREEN.

MONIQUE

“Het was echt een avond uit met overheerlijke verrassingen op je bord. Zeer persoonlijke aandacht die wij zeer hebben gewaardeerd. Locatie aan het water is altijd fijn. Voor herhaling vatbaar.”