ARRANGEMENTEN

WOODS zorgt graag voor een totale beleving en biedt daarom verschillende, wisselende, arrangementen aan. Klik op een van de onderstaande arrangementen voor meer informatie.

BRUILOFT
WOODS IS BENOEMD TOT “HUIS DER GEMEENTE”

De dag van je leven wil je natuurlijk doorbrengen op een top locatie! Woods is z’n locatie waar we ook nog eens al deze facetten kunnen bieden.

Van de ceremonie, receptie, lunch of diner tot de party met live muziek of DJ. We helpen jullie graag bij het uitwerken van de ideeën en vullen aan waar nodig zodat het speciaal wordt en bij jullie past. Zeg nou zelf, wat is er leuker om na afloop van het feest letterlijk in het huwelijksbootje te stappen terwijl jullie gasten je staan uit te zwaaien!

eat@restaurantwoods.nl / 071-5222225

LUNCH of DINER

Kom je met een groter gezelschap bij Woods lunchen of dineren? (meer dan 6 personen) In dit geval spreken we graag vooraf een mooi menu met je af.  We stellen in samenspraak met onze Chef een  4 of 5 gangen menu samen voor diner en een 3 of 4 gangen menu onder lunch tijd. Uitzonderingen die nodig zijn zoals glutenvrij of geen vis maar ook vegetarisch daar komen andere gerechten voor in de plaats. Vul het formulier op deze pagina volledig in en wij zorgen spoedig voor een passend menuvoorstel. 

 

BIG GREEN EGG ARRANGEMENT

Lekker ongedwongen roosteren op Big Green Egg’s.  Je mag de helpende hand bieden bij het preparen van de diverse gerechtjes en vragen stellen over het gebruik van deze veelzijdige premium bbq. We hebben jaren ervaring met het groen ei! Ook als het weer wat minder is sta je droog onder onze overkapping. Vanaf 100 personen is het mogelijk om zelf te roosteren, natuurlijk houd onze Grillmaster een oogje in het zeil.

– Uitsluitend op reservering

– Minimaal aantal deelnemers 30 personen

BBQ kan alleen buiten worden georganseerd!

(kosteloos annuleren i.v.m. slecht weer tot maximaal.48 uur voor aanvang)

Wat kan je zoal verwachten….(vijf gerechtjes in arrangement)

– Spies tonijn met gember-limoen vinaigrette 

– Bavette met atjar en Thaise pindasaus

– Broodje runderburger augurk ijsbergsla

– Black tiger piri piri

En toe aardbeien Romanoff

Wat nog meer………

Ook is er brood met gezouten boter aanwezig

Is er ook wat te drinken bij dit lekkers…….

Dit arrangement duurt 2,5 uur. In die tijd mag er onbeperkt drank worden genuttigd uit het volgende

Bottle bar arrangement: (dranken liggen koel in zinken teilen waarbij glaswerk is geplaatst)(zelf bediening)

– Bier & 0.0

– Witte / rode / rosé wijn

– Cola / cola light

– Jus d’ orange

– mineraalwater (plat en bruisend)

Prijs inclusief vijf gerechtjes en 2,5 uur drank € 49,50 per persoon All-in

MOLEN DE HEESTERBOOM

De Heesterboom is sinds 1804 in gebruik als zaagmolen en maar liefst vijf generaties (137 jaar) in bezit geweest van de familie Noordman.

In januari 1993 heeft stichting houtzaagmolen de Heesterboom het bezit overgenomen en zorgen nu voor dit prachtige erfgoed. Houtzaagmolen de Heesterboom kan alleen draaien en zagen door de inzet van vrijwillige molenaars. Deze molenaars hebben daarvoor een opleiding gevolgd bij het Gilde van Vrijwillige Molenaars.

Doe een stap terug in de tijd en bewonder deze prachtige molen. Je wordt ontvangen in Woods voor een aperitief (30 minuten) waarna je onder begeleiding de molen bezichtigd. Compleet arrangement inclusief aperitief (bier/wijn of frisdrank) en een rondleiding door molen de Heesterboom € 15,- bij 20 deelnemers. Tijdsduur 1 uur

Dit arrangement reserveren? Neem contact op met Restaurant Woods. Het is mogelijk om het arrangement uit te breiden en aan te passen aan je wensen.

BOTTLE BAR & BITES

Wat is er nou lekkerder als het zonnetje hoog aan de hemel staat om met een groep vrienden of familie je eigen bottle bar te hebben en zo in een ongedwongen sfeertje te genieten van het samen zijn. Omdat Woods beschikt over een te gekke spot direct aan het water  van de Oude Rijn bieden we deze optie aan vanaf 8 personen.  We vullen de bottle bar met het volgende arrangement drank waarvan je onbeperkt kan pakken:

  • Bier & 0.0
  • Witte / rode / rosé wijn
  • Cola / cola light
  • Jus d’ orange
  • Mineraalwater (plat en bruisend)

PRIJZEN

  • 1 uur 15 euro per persoon
  • 2 uur 25 euro per persoon
  • 3 uur 30 euro per persoon

 BITES

Bij een drankje hoor een lekkere bite! We hebben een altijd lekkere hapjes in huis maar kunnen ook vooraf wat hapjes afspreken. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden.

 

AFSCHEID / CONDOLEANCE

Een mooi afscheid is het laatste wat je een overledenen kan geven als nabestaande. We helpen je graag bij het faciliteren van zowel de ceremonie als de condoleance aansluitend. 

Vul het formulier in of neem telefonisch contact op.

GSM 06-53709718

WALKING DINNER

Een geheel verzorgd diner maar dan in een ongedwongen setting! Als het weer het toe laat heerlijk buiten op ons terras aan de Oude Rijn. Terwijl je gezellig bij praat met je familie/vrienden of collega’s serveren we steeds kleine gerechtjes die gemakkelijk uit de hand te consumeren zijn. We maken vooraf afspraken over hoeveel zitplaatsen er nodig zijn. Een walking dinner is mogelijk vanaf 35 personen tot maximaal 250.

AANMELDEN

WOODS IS ER VOOR IEDEREEN.

MONIQUE

“Het was echt een avond uit met overheerlijke verrassingen op je bord. Zeer persoonlijke aandacht die wij zeer hebben gewaardeerd. Locatie aan het water is altijd fijn. Voor herhaling vatbaar.”